2024 ÖSYM Sınav Takvimi

2024 ÖSYM Sınav Takvimi

2024 ÖSYM Sınav Takvimi

2024 ÖSYM sınav takvimi açıklandığında sayfamızda yer alacaktır. Tüm öğrenciler tarafından 2024 yılı sınavlarının ne zaman yapılacağı merakla beklenmektedir.

Sınav takvimimizden sınav tarihlerine, başvuru tarihlerine ve sınavın ne zaman açıklanacağıyla ilgili bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

KPSS ne zaman ? kimler girebilir ?

Bu soru en fazla sorulan sorular arasında yer almaktadır.

2024 Lisans KPSS Ne Zaman Yapılacak ?  Sınav Takvimi Nasıl ?

Lisans KPSS ne zaman 2024 , Lisans KPSS Başvuru, Lisans KPSS Soruları, Lisans KPSS Tercih. Tüm bu soruların cevapları için eğitim danışmanlarımızla görüşebilir, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Lisans KPSS her yıl yapılmaktadır. Memur alımları için çiftli yıllarda ( 2022 -2024 – 2026 ) yapılan KPSS puanı geçerli olmaktadır.

2023 Lisans KPSS Sınav Tarihi : 23 Temmuz 2023 

1 hafta arayla KPSS A grubu ve öğretmenlik ÖABT sınavları yapılmaktadır.

2023 Lisans KPSS Başvuru Tarihi: 16 – 29 Mayıs 2023 

2024 lisans KPSS başvuru tarihlerinin de yukarıda yer alan sınav takvimine benzer olması beklenmektedir.

2024 Ön Lisans KPSS Ne Zaman Yapılacak ?  Sınav Takvimi Nasıl ?

Ön Lisans KPSS ne zaman 2024, Ön Lisans KPSS Başvuru, Ön Lisans KPSS Soruları, Ön Lisans KPSS Tercih. Tüm bu soruların cevapları için eğitim danışmanlarımızla görüşebilir, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

2024 Ortaöğretim  KPSS Ne Zaman Yapılacak ?  Sınav Takvimi Nasıl ?

Ortaöğretim KPSS ne zaman 2024, Ortaöğretim KPSS Başvuru, Ortaöğretim KPSS Soruları, Ortaöğretim KPSS Tercih. Tüm bu soruların cevapları için eğitim danışmanlarımızla görüşebilir, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

2024  e KPSS Ne Zaman Yapılacak ?  Sınav Takvimi Nasıl ?

e KPSS ne zaman 2024, e KPSS Başvuru, e KPSS Soruları, e KPSS Tercih. Tüm bu soruların cevapları için eğitim danışmanlarımızla görüşebilir, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

2024 ALES Ne Zaman Yapılacak ? Sınav Takvimi Nasıl ?

ALES ne zaman yapılacak 2024 ? Başvuru tarihleri ?, ne zaman açıklanacak ? ALES soruları ? Tüm bu soruların cevapları için eğitim danışmanlarımızla görüşebilir, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

2024 DGS Ne Zaman Yapılacak ? Sınav Takvimi Nasıl ?

DGS ne zaman yapılacak 2024 ? Başvuru tarihleri ?, ne zaman açıklanacak ? DGS soruları ? Tüm bu soruların cevapları için eğitim danışmanlarımızla görüşebilir, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

2024 YÖS Ne Zaman Yapılacak ?  Sınav Takvimi Nasıl ?

TR YÖS ne zaman yapılacak 2024 ? Başvuru tarihleri ?, ne zaman açıklanacak ? TR YÖS soruları ? Tüm bu soruların cevapları için eğitim danışmanlarımızla görüşebilir, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

2024 YKS Ne Zaman Yapılacak ? Sınav Takvimi Nasıl ?

YKS ne zaman yapılacak 2024 ? Başvuru tarihleri ?, ne zaman açıklanacak ? YKS soruları ? Tüm bu soruların cevapları için eğitim danışmanlarımızla görüşebilir, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

2024 MSÜ Ne Zaman Yapılacak ? Sınav Takvimi Nasıl ?

MSÜ ne zaman yapılacak 2024 ? Başvuru tarihleri ?, ne zaman açıklanacak ? MSÜ soruları ? Tüm bu soruların cevapları için eğitim danışmanlarımızla görüşebilir, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

2024 YDS Ne Zaman Yapılacak ?  Sınav Takvimi Nasıl ?

YDS ne zaman yapılacak 2024 ? Başvuru tarihleri ?, ne zaman açıklanacak ? YDS soruları ? Tüm bu soruların cevapları için eğitim danışmanlarımızla görüşebilir, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

2024 YÖKDİL Ne Zaman Yapılacak ?  Sınav Takvimi Nasıl ?

YÖKDİL ne zaman yapılacak 2024 ? Başvuru tarihleri ?, ne zaman açıklanacak ? YÖKDİL soruları ? Tüm bu soruların cevapları için eğitim danışmanlarımızla görüşebilir, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Önemli Dosyalar

2022 ÖSYM Sınav Takvimine Buradan Ulaşabilirsiniz.

 

 

Kurslarımızla İlgili Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz:
Sohbete Başla
1
Merhaba. Hoş Geldiniz.
Size Eğitim Danışmanımız Mehmet Şahin Bey Yardımcı Olacak.
Şimdi Ara